Palvelut

Monipuoliset apteekkipalvelut Korpilahdella

Asiantuntevaa palvelua myös sivutoimipisteessämme Luhangan Apteekissa.

Kun on aika asioida apteekissa, tule meille. Molemmissa toimipisteissämme saat neuvoa ja opastusta seuraavissa asioissa.

Reseptien uusiminen

Apteekeissamme voit uusia reseptejä maksutta. Lähetämme puolestasi sähköisen uusimispyynnön lääkärillesi, mutta voit myös itse lähettää uusimispyynnön OmaKanta-palvelussa. Reseptien uusimiseen menee yleensä enintään kahdeksan vuorokautta.

Lääkeneuvonta ja lääkkeiden sopivuuden seuranta

Lääkeneuvontamme varmistaa, että olet selvillä lääkkeidesi oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Lääkityksen seuranta -ohjelmalla seuraamme puolestaan kokonaislääkitystäsi, lääkkeidesi yhteensopivuutta ja niiden soveltuvuutta ikäsi huomioon ottaen. Tarjoamme tärkeää tietoa ja ohjeistusta kaikkiin resepti- tai itsehoitolääkeasioihin. 

Lääkityksen tarkistus ja lääkehoidon arviointi (LHA)

Lääkityksen tarkistuspalvelussa apteekkimme selvittää kokonaislääkityksesi ja tarkistaa, ettei siinä ole epätarkoituksenmukaisia päällekkäisyyksiä tai yhteensopimattomuuksia. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus.

Lääkehoidon arvioinnissa tarkastellaan edellisten lisäksi lääkehoidon tarkoituksenmukaista toteutumista verrattuna todettuihin sairauksiin, hoidon seurantaan, mahdollisiin koettuihin haittaoireisiin ja mm. munuaisten toimintaan ikä sekä paino huomioiden.

Molemmat palvelut ovat maksullisia. 

Lääkkeiden annosjakelupalvelu

Tarjoamme myös lääkkeiden koneellisen annosjakelupalvelun. Tätä varten tulee tehdä sopimus apteekissamme (annosjakelusopimus ja eResepti-suostumus), lisäksi tarvitsemme terveysasemasi lääkärin päivittämän jakolistan. Palveluun kuuluu lääkkeiden annostelun ohella reseptien uusimiset ja lääketilaukset 2 viikon jaksoissa. Palvelu on maksullinen. Yhteistyökumppanimme on Pharmac Oy.

Tutustu palveluun osoitteessa oma-annos.fi tai kysy lisää apteekistamme.

Puolesta asiointi

Jos et pääse itse apteekkiasioille, toinen henkilö voi hoitaa asioinnin puolestasi. Tällöin henkilö tarvitsee Kela-korttisi tai mikäli et pysty toimittamaan hänelle Kela-korttiasi, voit antaa hänelle sähköisen asiointivaltuuden Suomi.fi-palvelussa. Valtuudella henkilö voi asioida puolestasi omaa henkilöllisyystodistustaan käyttäen. 

Verkkoapteekki Pilleripoli

Palvelemme kattavasti niin ikään verkkoapteekki Pilleripolissa. Verkkoapteekistamme voit tilata tuotteita suoraan kotiisi Postin tai Schenkerin kautta, K-Market Korpilahden tuulikaapissa sijaitsevaan noutolokerikkoomme (noudettavissa K-marketin aukioloaikojen puitteissa, jopa klo 21 saakka) tai noutona apteekistamme. Voit noutaa verkkokauppatilauksesi myös Luhangan Apteekista. 

Lääkkeiden hävitys

Apteekkimme vastaanottaa kotitalouksien lääkejätteet. Lääkejäteasema sijaitsee apteekkimme sisääntulo-oven vieressä. 

Laskutusasiakkuus kotihoidon ja hoitoyksiköiden asiakkaille

Laskutusasiakkuus on kätevä tapa hoitaa lääkemaksut. Se sopii mainiosti mm. kotisairaanhoidon asiakkaille. Laskun voi maksaa pankkiin. Suosittelemme myös suoralaskutussopimuksen tekemistä omassa pankissa tai verkkopankin kautta.

Opetusapteekki

Toimimme lisäksi opetusapteekkina sekä Kuopiosta että Helsingistä tuleville farmasianopiskelijoille.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään, olemme aina ystävällisesti apunasi!

Yhteystietomme

Lääkehaku-palvelu

Apteekkimme on mukana Lääkehaku-palvelussa, josta voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen. Palvelu on helppokäyttöinen ja kertoo saatavuuden lisäksi mm. lääkkeen vaihtokelpoisuuden. Kysy neuvoa, jos kaipaat apua lääkehaun käytössä!

Tutustu Lääkehakuun ›

Seuraa meitä somessa!

 

Sijainti Soita