Palvelumme

Apteekkipalvelut

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat apteekkipalvelut kahdessa toimipisteessämme. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mm. seuraavissa asioissa:

Lääkeneuvonta

Lääkeneuvonta on yksi apteekin peruspalveluista, jolla pyrimme varmistamaan, että asiakas on selvillä lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Neuvomme mielellämme kaikissa lääkehoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä asioissa.

Lääkkeiden yhteensopivuuden seuranta

Käytössämme olevalla interaktio-ohjelmalla seuraamme asiakkaittemme kokonaislääkitystä ja lääkkeiden yhteensopivuutta.

Reseptien uusiminen apteekin kautta

Vaikka useimpien reseptien uusiminen käy apteekin kautta, ei säännöllisiä sairauteen liittyviä kontrolleja pidä laiminlyödä. Reseptien uusimiseen menee yleensä enintään kahdeksan vuorokautta. Sähköisen uusimispyynnön lähettäminen apteekista on asiakkaillemme maksuton palvelu. Voit myös lähettää uusimispyynnön itse kirjautumalla OmaKantaan Kanta.fi -sivuilla.

Verkkoapteekki Pilleripoli.fi

Palvelemme kattavasti asiakkaitamme myös verkkoapteekkimme kautta. Verkkoapteekkimme Pilleripoli avautuu osoitteista https:\\pilleripoli.fi ja https:\\korpilahdenverkkoapteekki.fi .

Verkkoapteekkitilauksena voit tilata tarvitsemasi tuotteet suoraan kotiisi Postin tai Schenkerin kautta, K-market Korpilahden tuulikaapissa sijaitsevaan noutolokerikkoomme (noudettavissa K-marketin aukioloaikojen puitteissa, jopa klo 21 saakka) tai noutona apteekistamme.

Laskutusasiakkuus kotisairaanhoidon ja hoitoyksiköiden asiakkaille

Laskutusasiakkuus on kätevä tapa hoitaa lääkemaksut. Se sopii mainiosti mm. kotisairaanhoidon asiakkaille. Laskun voi maksaa pankkiin. Suosittelemme myös suoralaskutussopimuksen tekemistä omassa pankissa tai verkkopankin kautta.

Opetusapteekki

Toimimme opetusapteekkina farmasianopiskelijoille. Otamme myös nuoria tutustumaan apteekkityöhön TET-jaksoilla.

Lääkkeiden hävitys

Apteekit vastaanottavat kotitalouksien lääkejätteet. Lääkejäteasema sijaitsee apteekkimme sisääntulo-oven vieressä.

Koneellinen annosjakelu

Huolestuttaako lääkehoidon turvallisuus? Tarvitsetko itse tai tarvitseeko läheisesi apua lääkehoidon hallintaan?

Apteekkimme kautta on saatavilla lääkkeiden annosjakelu koneellisena annosjakelupalveluna yhteistyökumppanimme Pharmac Oy:n toteuttamana.

Tarjoamme koneellista annosjakelua asiakkaillemme. Apteekissa voitte tehdä sopimukset annosjakelusta (annosjakelusopimus, laskutussopimus ja eResepti-suostumus) ja tarvitsemme lisäksi  terveysasemalta saatavan lääkärin päivittämän jakolistan, jotta voimme aloittaa palvelun toteuttamisen. Huolehdimme reseptien uusimiset sekä lääketilaukset 2 viikon jaksoissa. Palvelu maksaa asiakkaille 7€/viikko (Kela-korvaus jakelupalkkioista yli 75-vuotiaille asiakkaille, joilla aloitusvaiheessa vähintään viisi annosjakeluun soveltuvaa lääkettä). Asiakas maksaa jakelupalkkion lisäksi lääkkeet vain kahden viikon erissä kerrallaan. Jos lääkkeen annosta muutetaan, lääke vaihtuu tai lopetetaan, tarvitsemme tiedon muutoksesta viipymättä. Lääkehävikkiä ei juurikaan pääse syntymään. Lääkkeet vaihdetaan suoraan edullisimpiin saatavilla oleviin valmisteisiin. Tarkistamme myös lääkkeiden yhteensopivuuteen ja muuhun lääketurvallisuuteen liittyvät asiat.

Tutustu palveluun osoitteessa oma-annos.fi  ja kysy lisää apteekistamme.