Palvelumme

Apteekkipalvelut

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat apteekkipalvelut kahdessa toimipisteessämme. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mm. seuraavissa asioissa:

Lääkeneuvonta

Lääkeneuvonta on yksi apteekin peruspalveluista, jolla pyrimme varmistamaan, että asiakas on selvillä lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Neuvomme mielellämme kaikissa lääkehoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä asioissa.

Lääkkeiden sopivuuden seuranta

Käytössämme olevalla lääkityksen seuranta -ohjelmalla seuraamme asiakkaittemme kokonaislääkitystä ja lääkkeiden yhteensopivuutta, sekä lääkkeiden soveltuvuutta ikä huomioonottaen.

Reseptien uusiminen

Vaikka useimpien reseptien uusiminen käy apteekin kautta, ei säännöllisiä sairauteen liittyviä kontrolleja pidä laiminlyödä. Reseptien uusimiseen menee yleensä enintään kahdeksan vuorokautta. Sähköisen uusimispyynnön lähettäminen apteekista on asiakkaillemme maksuton palvelu. Voit myös lähettää uusimispyynnön itse kirjautumalla OmaKantaan Kanta.fi -sivuilla.

Verkkoapteekki Pilleripoli.fi

Palvelemme kattavasti asiakkaitamme myös verkkoapteekkimme kautta. Verkkoapteekkimme Pilleripoli avautuu osoitteista https:\\pilleripoli.fi ja https:\\korpilahdenverkkoapteekki.fi .

Verkkoapteekkitilauksena voit tilata tarvitsemasi tuotteet suoraan kotiisi Postin tai Schenkerin kautta, K-market Korpilahden tuulikaapissa sijaitsevaan noutolokerikkoomme (noudettavissa K-marketin aukioloaikojen puitteissa, jopa klo 21 saakka) tai noutona apteekistamme.

Laskutusasiakkuus kotihoidon ja hoitoyksiköiden asiakkaille

Laskutusasiakkuus on kätevä tapa hoitaa lääkemaksut. Se sopii mainiosti mm. kotisairaanhoidon asiakkaille. Laskun voi maksaa pankkiin. Suosittelemme myös suoralaskutussopimuksen tekemistä omassa pankissa tai verkkopankin kautta.

Opetusapteekki

Toimimme opetusapteekkina sekä Kuopiosta että Helsingistä tuleville farmasianopiskelijoille.

Lääkkeiden hävitys

Apteekit vastaanottavat kotitalouksien lääkejätteet. Lääkejäteasema sijaitsee apteekkimme sisääntulo-oven vieressä.

Huolestuttaako lääkehoidon turvallisuus? Tarvitsetko itse tai tarvitseeko läheisesi apua lääkehoidon hallintaan?

Lääkityksen tarkistus

Lääkityksen tarkistuspalvelussa apteekki selvittää kokonaislääkityksesi ja tarkistaa, ettei siinä ole epätarkoituksenmukaisia päällekkäisyyksiä tai yhteensopimattomuuksia. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus. Palvelu on maksullinen.

Lääkehoidon arviointi (LHA)

Lääkehoidon arvioinnin yhteydessä apteekki selvittää kokonaislääkityksesi ja tarkistaa, ettei siinä ole epätarkoituksenmukaisia päällekkäisyyksiä tai yhteensopimattomuuksia. Palvelussa varmistetaan lääkkeiden soveltuvuus ja sopivat ottoajankohdat. Tarkastellaan lääkehoidon tarkoituksenmukaista toteutumista verrattuna todettuihin sairauksiin, hoidon
seurantaan, mahdollisiin koettuihin haittaoireisiin ja muun muassa munuaisten toimintaan ikä ja paino huomioiden. Palvelu on maksullinen.

Annosjakelupalvelu

Apteekkimme kautta on saatavilla lääkkeiden annosjakelu koneellisena annosjakelupalveluna yhteistyökumppanimme Pharmac Oy:n toteuttamana.

Tarjoamme koneellista annosjakelua asiakkaillemme. Apteekissa voitte tehdä sopimukset annosjakelusta (annosjakelusopimus ja eResepti-suostumus) ja tarvitsemme lisäksi  terveysasemalta saatavan lääkärin päivittämän jakolistan, jotta voimme aloittaa palvelun toteuttamisen. Huolehdimme reseptien uusimiset sekä lääketilaukset 2 viikon jaksoissa. Palvelu on maksullinen.

Tutustu palveluun osoitteessa oma-annos.fi  ja kysy lisää apteekistamme.