Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Membrasin Vision Vitality Spray

Suljetulle silmäluomelle annosteltava emulsiosuihke kuivasilmäisyyteen

 • Vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja kosteuttaa silmänympärysihoa
 • Tyrniöljy levittyy kyynelnesteen pinnalle vahvistaen silmien kuivumiselta suojaavaa lipidikalvoa
 • Hyaluronaatti tukee kyynelnesteen vedensitomiskykyä ja suojaa soluvaurioilta
 • Voidaan suihkuttaa missä asennossa tahansa
 • Helppo ja hygieeninen annostella
 • Voidaan käyttää piilolasien ja meikin kanssa pitkin päivää
 • Soveltuu herkille silmille
 • CE-merkitty lääkinnällinen valmiste
 • Ei alkoholia, säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita
 • Kehitetty ja valmistettu Suomessa

17 ml, 994,10€/l

16,90 (norm. 20,75€)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Kuivat limakalvot aiheuttavat tukkoisuuden tuntua, lisäävät tulehdusriskiä ja altistavat nenäverenvuodolle -erityisesti talvella!

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä

 • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
 • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
 • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

10 ml, 790 €/l

7,90 (norm. 10,06 €)

Ferrodan Fe2+ 100 mg

Ferrodan Fe2+ 100 mg -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka lisää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteessa on rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin eikä se ärsytä vatsaa kuten monet muut rautasuolat.

120 tabl., 0,11 €/tabl.

13,00 (norm. 16,80 €)

Gefilus Tipat+D3 2×8 ml

Maitohappobakteeri Lactobacillus GG sekä elimistölle tärkeä D3-vitamiini samassa tipassa perheen pienimmille. Gefilus Tipat + D3 turvaa pienen lapsen riittävän päivittäisen D-vitamiinin saannin ja tukee vastustuskykyä. Sopii käytettäväksi ympäri vuoden.

Päiväannos 5 tippaa sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria sekä 10 µg D3-vitamiinia (=100 % päivän saantisuosituksesta). Sopii myös pulloruokintaan. Tipat+D3 on maitoproteiiniton ja laktoositon. Ei sisällä säilöntäaineita.

2x8 ml, 1118,75€/l

17,90 (norm. 23,03 €)

Apteekkarin C – Sinkki Pore

Hyvänmakuinen porejuomatabletti, joka sisältää reilun annoksen (1000 mg) C-vitamiinia ja 15 milligrammaa sinkkiä.

 • Nopeasti liukeneva poretabletti
 • Makuna piristävä mansikka tai mustaherukka
 • Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja sokeriton
 • Makeutusaineena sorbitoli, aspartaami ja natriumsakariini

20 poretabl., 0,30€/kpl

6,00 (norm. 7,35€)

Maitohappobakteeri+B ratiopharm

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kapselia, 0,18 €/kpl

17,90 (norm. 24,57 €)

Minisun D 50 mikrog

Vahva D-vitamiini (50 mikrogrammaa) sopii päivittäiseen käyttöön ja kuureina, kun keho tarvitsee erityistä tukea.

Hyvänmakuinen imeskelytabletti, makuina metsämansikka, villivadelma, kola ja neutraali. 200 tabletin pakkaus.

200 tabl., 0,11€/kpl

21,90 (norm. 26,40€)

Bethover B12

B12-vitamiini, eli kobalamiini, kuuluu laajaan vesiliukoisten B-vitamiinien perheeseen. Kemiallisesti B12-vitamiini on yksi monimutkaisimmista vitamiineista, ja sillä on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme. B12-vitamiini on tärkeä muun muassa hermoston toiminnassa. Vitamiinia tarvitaan myös nopeasti uusiutuvien solujen, kuten veren punasolujen muodostumisessa. Ravinnosta B12-vitamiinia saa ainoastaan eläinkunnan tuotteista, joten kasvissyöjän on tärkeää nauttia B12-vitamiinilisää puutostilan ehkäisemiseksi.

Bethover on vadelmanmakuinen imeskelytabletti, joka sisältää 1 mg (=1000 mikrog.) B12-vitamiinia.

Laktoositon, maidoton, hiivaton, liivatteeton, gluteeniton.

 

150 tabl., 0,16€/kpl

23,90 (norm. 31,10€)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

*Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina ksylitoli ja mannitoli. 100 tabl.

*Nieltävä melatoniinitabletti  on pienikokoinen ja jakouurteellinen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g). 100 tabletin pakkaus

*Pitkävaikutteinen nieltävä valmiste jäljittelee kehon omaa melatoniinipitoisuutta ja vapautuu hitaasti noin 4-6 tunnissa. Kuten muutkin sarjan valmisteet, pitkävaikutteinen uutuustuote on valmistettu Suomessa. Tabletit eivät sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, väriaineita, eläinperäisiä aineita eikä aromiaineita. 90 tabletin pakkaus

 

100 / 90 tabl, 0,20€/kpl / 0,22€/kpl

19,90 (norm. 26,09 €)

Apobase 250 g

Apobase Lotion on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20%. Suositellaan kuivaan, hilseilevään hiuspohjaan, meikin alle ja meikinpoistoon, parranajon tai auringonoton jälkeen, pintakuivalle akneiholle ja ihon karvaisille alueille.

Apobase Creme 30 % on keskirasvainen ja nopeasti imeytyvä perusvoide kuivalle ja herkälle iholle ( esim.atoopikot). Se sopii myös ihon pesuun ja kylpyveteen.

Apobase Oily Creme 60 % on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se soveltuu erityisesti halkeileville käsille ja jalkapohjille sekä kovettuneisiin kantapäihin.

250 g, 38,00 €/kg

9,50 (norm. 13,30 €)

Iiris -silmätipat

Silmätipat sisältävät 0,4 % kosteuttavaa hyaluronaattia.

Tässä tipassa hyaluronaatti on ristisidottu. Mikroskooppisen verkkomaisen rakenteen ansiosta hyalyuronaatin entsymaattinen hajoaminen on hitaampaa ja kosteuttava vaikutus on pitkäkestoisempi. Iiris-tipan hyaluronaatti suojaa ja korjaa silmän pintakerrosta tehokkaammin kuin tavallinen hyaluronaatti. Säilytysaineeton.

Pullo 10 ml

 

10 ml, 1290 €/l

12,90 (norm. 16,21 €)

Calsorin-D 500 mg + 20 mikrog

*Calsorin-tuotesarjan suosituin valmiste, Calsorin D 500 mg+20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.

*Raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste. Tabletti hajoaa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton. Makeutettu mannitolilla ja aspartaamilla.

100 tabl, 0,123 €/kpl

12,90 (norm. 17,58 € / 18,30 €)