Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Femisan Vital emätingeeli

Kotimainen Femisan Vital emätingeeli lievittää ja hoitaa intiimialueen kuivuutta, ärsytystä, kutinaa ja kirvelyä. Kirkas, kosteuttava, hormoniton geeli sopii oireiden hoitoon kaikissa elämäntilanteissa. Vaikeisiin oireisiin on aina syytä hakea apua lääkäriltä.

Emättimen limakalvojen kuivuus ja kutina ovat yleisiä vaivoja kaikenikäisillä naisilla. Näistä vaivoista kärsii jossakin vaiheessa elämäänsä noin joka toinen. Oireet ovat varsin tavallisia, eivätkä ne aina johdu hiivatulehduksesta tai pH-arvon epätasapainosta.

36 g, 517 €/kg

18,60 (norm. 22,33 €)

Bellavita

Suomalainen Bellavita hoitaa aikuista ihoa yli 60 vuoden kokemuksella. Tehokkaasti kosteuttava Päivävoide ja täyteläisesti ravitseva Yövoide tarjoavat A-vitamiinin uudistavaa ja kiinteyttävää elinvoimaa jokaiseen päivään. Valitse miedosti tuoksuva tai hajusteeton.

75 g, 160 €/kg

11,90 (norm. 14,98)

Sebamed Liquid Face & Body Wash -täyttöpussit

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Sebamed Olive Face & Body Wash kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

 

1000 ml, 0,02€/ml

15,90 (norm. 21,24 €)

KarpaLact Strong

Karpalouutetta ja maitohappobakteereita sisältävä valmiste naiselliseen hyvinvointiin.

KarpaLact-tuotteemme sisältämä ainutlaatuinen Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossasi pitkäkestoisesti ja sen sisältämät ainesosat mm. vähentävät haitallisen E.coli-bakteerin tarttumista kasvualustaan.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät sekä elimistömme omia suolistobakteereja että rajoittavat osaltaan pahojen bakteerien kasvutilaa.

60 tabl., 0,42 €/tabl.

25,40 (norm. 30,49 €)

A-vita hydra+

A-vita hydra+ on paranneltu versio A-vita plus -nenäsuihkeesta.
Sisältää mm. ristiinsidottua hyaluronihappoa ja limakalvoa vahvistavia vitamiineja. Kevyt valumaton koostumus.

Öljypohjainen suihke sopii limakalvojen tehokosteutukseen sekä tukihoitona nenän ja sivuonteloiden sairauksiin.

 

20 ml, 793,50€/l

12,50 (norm. 15,87 €)

Apteq Crampex poretabletti

Apteq Crampex on ainutlaatuinen ja vahva yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12-B9-B6-B2-B1). Apteq Crampex sopii kaikille krampeista, suonenvedoista ja levottomista yöunista kärsiville.

Apteq Crampex -poretabletit, makuna appelsiini-greippi.

14 poretabl, 0,61 €/kpl

8,50 (norm. 10,10 €)

APTEEKKI Jalkavoide

150 ml, 70 €/l

10,90 (norm. 14,15 €)

Maitohappobakteeri+B ratiopharm

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kapselia, 0,19 €/kpl

18,90 (norm. 24,10 €)

Wonderm Antisepti

Wonderm AntiSepti on antiseptinen liuos pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin.

  • Ei kirvele.
  • Vai ulkoiseen käyttöön.
  • Ei silmiin.
  • Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.
  • Vain tilapäiseen käyttöön.
  • Ei lasten ulottuville.

 

100 ml, 44 €/l

4,40 (norm. 5,14 €)

Eucerin HYALURON-FILLER + Elasticity Day SPF30

Ihon ikääntyessä sen elastisuus, kiinteys ja hehku vähenevät ja ryppyjen määrä lisääntyy.

Enemmän elastisuutta: Arktiini tehostaa ihon luonnollista kollageenin uusiutumisprosessia. Iho tuntuu kiinteämmältä, ja sen elastisuus lisääntyy.

Enemmän hehkua: Maarianohdakeöljyä sisältävä koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Iho näyttäää raikkalta ja hehkuvalta.

Vähemmän ryppyjä: Suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävä koostumus täyttää ihossa olevia syviä juonteita näkyvästi.

Aurinkosuoja SPF30

50 ml, 840 €/l

42,00 (norm. 51,23 €)

Betolvex Strong B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

  • Tukee sekä hermoston normaalia toimintaa että auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

Betolvex  Strong sisältää 1,25 mg B12-vitamiinia (syanokobalamiini), joka tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.  Se sisältää myös 400 mikrogrammaa foolihappoa sekä biotiinia ja  B1-, B3-, B6-vitamiinia. Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.   Se soveltuu kaikille vahvaa ja monipuolista B12-vitamiinia tarvitseville, esimerkiksi henkilöille joilla todettu B12-vitamiinin puutos. Se tukee jaksamista myös kiireen ja stressin keskellä, kuten ruuhkavuosiin, opiskelijoille ja uupuneille.

90 kaps., 0,33 €/kpl

22,90 (norm. 30,12 €)

Iiris -silmätipat

Silmätipat sisältävät 0,4 % kosteuttavaa hyaluronaattia.

Tässä tipassa hyaluronaatti on ristisidottu. Mikroskooppisen verkkomaisen rakenteen ansiosta hyalyuronaatin entsymaattinen hajoaminen on hitaampaa ja kosteuttava vaikutus on pitkäkestoisempi. Iiris-tipan hyaluronaatti suojaa ja korjaa silmän pintakerrosta tehokkaammin kuin tavallinen hyaluronaatti. Säilytysaineeton.

Pipetit 20×0,5 ml

 

10 ml, 1190 €/l

11,90 (norm. 13,97 €)

Multivita Plus

Multivita Plus on aikuisille tarkoitettu monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Multivita Plus -monivitamiinivalmisteessa on erityisesti A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia ikääntyvän elimistön tarpeisiin. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia.

  • Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.
  • Koostumusta päivitetty – ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl., 0,10 €/tabl

19,90 (norm. 25,20 €)