Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Multivita Omegalive Strong

Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli*. Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1330 mg omega-3-rasvahappoja. Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 100 kaps.

Kalaöljyyn käytettävät kalat kalastetaan kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti. Alueella tapahtuvaa kalastusta säädellään kalakantojen säilymisen vuoksi tarkasti.

100 kapselia, (0,19€/kpl / 0,22€/kpl)

19,00 (norm. 22,10€)

Betolvex B12-vitamiini

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.
Suositeltu vuorokausiannos on 1 tabletti veden kanssa. Se sisältää 1 000 mikrogrammaa B12-vitamiinia (40000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Mutterimallinen korkki on helppo avata.

100 tablettia, (0,20€/kpl / 0,25€/kpl)

19,90 (norm. 24,45€)

Apteq verenpainemittari

Apteq verenpainemittari on erittäin laadukas ja luotettava täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari koko perheen käyttöön. Real Fuzzy –teknologian ansiosta mittarin käyttömukavuus on erinomainen ja se antaa erittäin tarkkoja tuloksia.
Apteq verenpainemittari on kliinisesti validoitu, eli sen tarkkuus on varmistettu puolueettomissa kliinisissä tutkimuksissa. Verenpaineen mittaus on erittäin helppoa ja onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Tarvittaessa saat haettua edellisten 120 mittauksen tulokset verenpainemittarin muistista.

Katso tarkemmat tiedot: https://apteq.fi/fi/apteq_tuotteet/verenpainemittari/

1 mittari + mansetti

85,00 (norm. 100,61€)

Apteekkarin Ubikinoni Plus

Apteekkarin Ubikinoni Plus on vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste (150 mg) sydämelle, muistille sekä energia-aineenvaihduntaan. Sisältää tiamiinia (B1), joka edistää sydämen normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. E-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Otetaan 1 kapseli kerran vuorokaudessa. Liivatekapseli.

90 kapselia, (0,43/kpl / 0,51€/kpl)

39,00 (norm. 46,04€)

Maitohappobakteeri+B ratiopharm

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kapselia, (0,19€/kpl / 0,23€/kpl)

18,90 (norm. 23,10€)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Luonnollista greippiaromia TAI aitoa sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.
Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.
HUOM! Greipinmakuisessa Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -purutabletissa aromiyhdisteitä on yhteensä noin 2 mg, mikä on murto-osa siitä mitä lasillinen greippimehua sisältää. Vastaavia määriä aromiyhdistettä on mm. greippilimonadeissa, joiden ei tiedetä aiheuttaneen lääkeaineyhteisvaikutuksia. Lime-sitruunanmakuista purutablettia ei suositella sitrusyliherkille.
Vaihtoehtona on myös helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia.

90 purutablettia tai nieltävää tablettia, 0,14€/kpl / 0,17€/kpl

12,90 (norm. 15,33€)

Möllerin Tupla

Möller Tupla on Suomen suosituin kalaöljyvalmiste ja sisältää terveyden kannalta välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. Pienet kapselit (nautaperäinen liivate) on helppo niellä ja miellyttävä käyttää. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Kalaöljykapseleiden valmistukseen käytetään kylmissä vesissä eläviä rasvaisia kalalajeja, kuten anjovista ja sardiinia. Möllerillä on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille, ja raaka-aineen laadulta vaaditaan paljon.

90 kapselia, (0,11€/kpl / 0,20€/kpl)

9,90 (norm. 17,96€)