Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Carmolis suihke

Carmolis Yrttisuihke on kätevä tapa annostella perinteisiä Carmolis Yrttitippoja. Sametin ohut, tasainen suihkaus levittyy koko suuhun. Suusuihkeella on välitön suuta raikastava vaikutus.

Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä yhdestätoista yrtistä. Tehon perustana ovat: piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Yrttien yhdistelmä tekee siitä ainutlaatuisen ja käyttötarkoituksiltaan monipuolisen.

  • Tukkoiseen oloon
  • Hengitysteille
  • Karhealle kurkulle
  • Hengityksen raikastamiseen

30 ml, 350 €/l

10,50 (norm. 12,05 €)

Minisun Monivitamiini VAHVA

Vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja, ubikinoni Q10:iä ja mustikkauutetta sisältävä nieltävä monivitamiinitabletti.

 

120 tabl, 0,15€/kpl

17,90 (norm. 23,30€)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Kuivat limakalvot aiheuttavat tukkoisuuden tuntua, lisäävät tulehdusriskiä ja altistavat nenäverenvuodolle.

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä

  • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
  • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
  • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

10 ml, 840 €/l

8,40 (norm. 10,06 €)

Gefilus Tipat+D3 2×7,5 ml

Maitohappobakteeri Lactobacillus GG sekä elimistölle tärkeä D3-vitamiini samassa tipassa perheen pienimmille. Gefilus Tipat + D3 turvaa pienen lapsen riittävän päivittäisen D-vitamiinin saannin ja tukee vastustuskykyä. Sopii käytettäväksi ympäri vuoden.

Päiväannos 5 tippaa sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria sekä 10 µg D3-vitamiinia (=100 % päivän saantisuosituksesta). Sopii myös pulloruokintaan. Tipat+D3 on maitoproteiiniton ja laktoositon. Ei sisällä säilöntäaineita.

2x7,5 ml, 1260 €/l

18,90 (norm. 21,08 €)

Decubal Clinic Cream 250 g

Decubal Clinic Cream perusvoide on kehitetty kuivan, herkän ja atooppisen ihon päivittäiseen kosteutukseen koko vartalolle.

Decubal Clinic Cream  perusvoiteen  voidepohjana toimii  erikoispuhdistettu lanoliini joka antaa pitkävaikutteisen kosteuttavan vaikutuksen iholle.  Decubal Clinic Cream perusvoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rasvapitoisuus 38 %.  Se soveltuu hyvin myös jalkavoiteeksi, sillä alhainen pH hillitsee mikrobien kasvua.

250 g, 43,60 €/kg

10,90 (norm. 14,06 €)

DeviSol 20 mikrog. 230 tabl

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

 

230 tabl., 0,07 €/tabl.

15,50 (norm. 19,20 €)

Maitohappobakteeri+B ratiopharm

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kapselia, 0,18 €/kpl

18,20 (norm. 23,10 €)

Möller extra vahva 76 kaps

Apteekin Möller Extravahva Omega-3 sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää 1400 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 940 mg ja EPA 270 mg.

Tämän tuotteen DHA-pitoisuus on erittäin korkea. Näin on haluttu varmistaa DHA:n hyvät vaikutukset aivoille ja näölle – DHA:a on luontaisesti runsaasti aivoissa ja silmässä. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina.

Tuote ei sisällä vitamiineja, joten se sopii hyvin käytettäväksi myös monivitamiinivalmisteiden lisänä.

76 kaps, 0,22 €/kpl

16,50 (norm. 19,95 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

*Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina ksylitoli ja mannitoli. 100 tabl.

*Nieltävä melatoniinitabletti  on pienikokoinen ja jakouurteellinen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g). 100 tabletin pakkaus

*Pitkävaikutteinen nieltävä valmiste jäljittelee kehon omaa melatoniinipitoisuutta ja vapautuu hitaasti noin 4-6 tunnissa. Kuten muutkin sarjan valmisteet, pitkävaikutteinen uutuustuote on valmistettu Suomessa. Tabletit eivät sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, väriaineita, eläinperäisiä aineita eikä aromiaineita. 90 tabletin pakkaus

 

100 / 90 tabl, 0,22€/kpl / 0,24€/kpl (0,26€/kpl / 0,29€/kpl)

21,90 (norm. 26,09€)

FluAcute Zink+ suihkeet, neljä makua

FluAcute Zinc+ suusuihkeet on tarkoitettu lyhentämään flunssan kestoa ja lievittämään oireita. Suihkeen sisältämä sinkki lyhentää flunssan kestoa ja B5-vitamiini edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli kosteuttavat ärtynyttä nielua sekä vähentävät turvotusta ja kurkkukipua.

Kätevä, helposti ja nopeasti annosteltava suusuihke.

Saatavilla 3 eri makua: anis, mustaherukka, sitruuna-inkivääri ja echina-piparminttu.

20 ml, 745 €/l

14,90 (norm. 21,24 €)

Iiris -silmätipat

Silmätipat sisältävät 0,4 % kosteuttavaa hyaluronaattia.

Tässä tipassa hyaluronaatti on ristisidottu. Mikroskooppisen verkkomaisen rakenteen ansiosta hyalyuronaatin entsymaattinen hajoaminen on hitaampaa ja kosteuttava vaikutus on pitkäkestoisempi. Iiris-tipan hyaluronaatti suojaa ja korjaa silmän pintakerrosta tehokkaammin kuin tavallinen hyaluronaatti. Säilytysaineeton.

Pullo 10 ml  säilyvyys 3 kk avattuna, pipetit 20×0,5 ml

 

10 ml, 1390/1190 €/l

13,90/11,90 (norm. 16,21/13,97 €)

Bethover B12 + foolihappo 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl., 0,18 €/kpl

26,80 (norm. 30,59 €)

Minisun Junior Tähtimarja, superappelsiini ja pehmonalle

Minisun Multivitamin Junior monivitamiinit ovat suomalaisille lapsille suunniteltuja monivitamiinivalmisteita. Ne sisältävät erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja ja pehmonalle maistuvat marjalle ja superappelsiini appelsiinille.

Valmisteet eivät sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

200/120 tabl, 0,09/0,16 €/tabl

18,90 (norm. 22,41 €)