Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Priorin Extra 180 kaps.

Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

180 kaps., 0,44 €/kpl

79,00 (norm. 96,72 €)

Fiilus arkeen mansikka

FIILUS ARKEEN PURUTABLETTI Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.  Mansikanmakuinen purutabletti. 30 purutabl.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 tabl, 0,33 €/kpl

9,90 (norm. 12,28 €)

Vaxol-korvasuihke

Vaxol-korvasuihke on helppo tapa annostella hoitavaa öljyä korvaan siististi ilman valumista. Vaxol-öljy pehmentää pakkautuneen korvavahan ja saa sen valumaan luonnollisesti korvakäytävän suulle, josta se on helppo pyyhkäistä pois.

Säännöllisesti käytettynä Vaxol vähentää korvahuuhtelun tarvetta. Vaxol-korvasuihke myös pehmentää vahatulpan ennen hoitajan tai lääkärin suorittamaa korvahuuhtelua.

Vaxol on farmaseuttisesti puhdistettua oliiviöljyä. Vaxolin antibakteriaalinen vaikutus perustuu sen sisältämiin polyfenoleihin ja se sisältää myös ihoa suojaavaa ja vahvistavaa E-vitamiinia.

10 ml, 1380 €/l

13,80 (norm. 18,98 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 purutabletti

Multivita Magnesiumsitraatti+B6, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia.

Luonnollista greippiaromia TAI aitoa sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.
Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.
HUOM! Greipinmakuisessa Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -purutabletissa aromiyhdisteitä on yhteensä noin 2 mg, mikä on murto-osa siitä mitä lasillinen greippimehua sisältää. Vastaavia määriä aromiyhdistettä on mm. greippilimonadeissa, joiden ei tiedetä aiheuttaneen lääkeaineyhteisvaikutuksia. Lime-sitruunanmakuista purutablettia ei suositella sitrusyliherkille.

90 purutablettia, 0,14€/kpl

12,90 (norm. 15,33€)

SEBAMED Face&Body Wash 300 ml

SEBAMED Face&Body Wash ja Olive Face&Body Wash 300 ml pumppupullot

Kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa. NYT MYÖS HAJUSTEETTOMANA!

  • Sopii kasvoille ja koko vartalolle päivittäiseen puhdistukseen. Myös herkälle ja ongelmaiselle iholle.
  • Kuivaihoisellekin sopiva pesuneste on hellävarainen ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi.
  • Oliiviöljyn luontaiset, kosteuttavat tehoaineet tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan.
  • Ei horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.
  • pH 5,5 tukee ihon omaa puolustuskykyä. Dermatologisesti testattu.

300 ml, 26,35 €/l

7,90 (norm. 9,05 €)

Bepanthen Eye silmätipat 20 pipettiä

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa.

Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä, joten se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia oireita. Hyaluronihappo on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.
Dekspantenoli hoitaa ja virkistää silmää sekä lievittää oireita. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye -silmätippojen kosteuttava vaikutus on erityisen pitkäaikainen.
Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon.

20x0,5 ml, 1190€/l

11,90 (norm. 13,97 €)

Aqualan L

7,90€ (9,82€)

Aqualan L on kaikkien suomalaisten luotettava ja laadukas perusvoide. Se hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kesän vaihtelevissa olosuhteissa, mökin rauhasta rockfestivaaleille. Kosteutukseen, meikinpoistoon, saunan jälkeen, mihin vain. Myös kuivalle ja herkälle iholle.

200 g, 35,00€/kg / 49,10€/kg

7,00€ (norm. 9,82€)

Nesteytys ratiopharm

Nesteytys ratiopharm on tarkoitettu neste‐ ja suolatasapainon säätelyyn. Tuote sopii esim. rankan urheilusuorituksen jälkeen, ripulin yhteydessä tai muusta nestevajauksesta, kuten runsaasta hikoilusta ja liian vähäisen nestemäärän nauttimisesta johtuvaan heikotukseen.
Valmis liuos sisältää glukoosia ja elektrolyyttejä. Poretabletti on kätevä käyttää ja helppo ottaa mukaan. Raikas sitruunan maku!

10 poretablettia, 0,99€/kpl / 1,33€/kpl

9,90 (norm. 13,28€)