Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Möller Tupla

Möller Tupla on Suomen suosituin kalaöljyvalmiste ja sisältää terveyden kannalta välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja.

Möller Tupla sisältää samoja terveydelle tärkeitä ravintoaineita kuin nestemäinen Möller Kalanmaksaöljy, mutta kätevässä kapselimuodossa. Pienet kapselit on helppo niellä ja miellyttävä käyttää.

 

 

 

100 kaps., 0,10€/kpl / 0,12€/kpl

9,90€ (norm. 11,90€)

Sebamed Liquid Face & Body Wash -täyttöpussit

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Sebamed Olive Face & Body Wash kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

Täyttöpussi.

1000 ml, 0,02€/ml

15,90 (norm. 21,24€)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Lievittää aikaeron vaikutuksia
  • Turvallinen käyttää
  • Hammasystävällinen
  • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön
  • Valmistettu Suomessa

Mintunmakuinen suussa hajoava tabletti sopii hyvin yöpöydälle tai mukaan otettavaksi, koska tabletin voi nauttia ilman vettä.  Melarest Melatoniini helposti nieltäviä tabletteja on saatavilla sekä normaali (100 tabletin pakkaus)- että pitkävaikutteisena (90 tabl/pakkaus).

 

 

90 tabl. tai 100 tabl., 0,23€/tabl / 0,21€/tabl (0,28€/tabl / 0,25€/tabl)

20,90 (norm. 25,27€)

RELA Tabs ja Caps

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu mansikalle, raikkaalle sitruunalle tai omenalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina.

Rela Caps on mielenkiintoinen uutuus Rela-tuoteperheeseen. Yksi helposti nieltävä kapseli sisältää 100 miljoonaa kylmäkuivattua ja elävää Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeria.
Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Rela Caps sopii koko perheelle käytettäväksi päivittäin tai kuuriluonteisesti.

Rela on suomalaisten suosikki – se tuonut hyvää oloa suomalaisille jo yli 10 vuoden ajan. Relaa ja voi hyvin!

 

30 tabl. tai kaps., 0,46€/kpl / 0,54€/kpl

13,90 (norm. 16,12 €)

Triple Dry roll-on

Triple Dry -antiperspirantti tarjoaa deodoranttia paremmin ja pitkäkestoisemmin, jopa 72 tuntia, suojaa hikoilua vastaan.

Tuoteperheen UUTUUS aktiivihiiltä sisältävä antiperspirantti-roll-on toimii tehokkaasti, koska aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti.

Kaikki Triple Dry -antiperspirantit tarjoushintaan!

50 ml, 0,20€/ml / 0,24€/ml

9,80 (norm. 11,74€)

Apteq Biotiini Extra

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

Apteq Biotiini Extra on helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Se on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Biotiini Extra on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton.

60 kaps., 0,20€/kaps / 0,27€/kaps

12,00 (norm. 16,17€)

Naso seesamiöljy ratiopharm ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm

Naso seesamiöljy ratiopharm 10 ml nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm 10 ml nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Sisältää seesamiöljyn lisäksi raikasta eukalyptusöljyä. Säilöntäaineeton tukituote flunssan yhteydessä sopii koko perheelle.

10 ml, 0,69€/ml / 0,94€/ml

6,90 (norm. 9,39€)

Priorin Extra

Priorin Extra on hiusten kasvua edistävä ravintolisä, joka antaa lisää elinvoimaa hiuksille hiusjuuresta käsin. Tilapäistä hiustenlähtöä voi esiintyä stressin, sairauksien, imetyksen sekä joidenkin lääkehoitojen seurauksena. Tälläisissa tilanteissa Briorin Extra voi edistää hiustenkasvua, mutta valitettavasti geneettisessä hiustenlähdössä (jolloin hiustuppi kuolee ja hius ei enää kasva) siitä ei luvata olevan apua.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

Myytävänä vain apteekeissa.

180 kaps., 0,44€/kpl / 0,54€/kpl

79,90 (norm. 96,72€)

Bevita Eye Pro

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua.

Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen.

Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

20x0,5 ml, 1,49€/ml / 1,90€/ml

14,90 (norm. 19,00€)

Sinkki Asetaatti Vitabalans

Kotimainen Sinkki Asetaatti -imeskelytabletti on saatavilla minttu-mansikan ja lakritsin makuisena.

Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmän tärkeä tehtävä on ylläpitää elimistön vastustuskykyä. Sinkkiä tarvitaan esimerkiksi vastustuskyvyn toiminnalle olennaisten valkosolujen kehittymiseen, erilaistumiseen ja toimintaan.

Sinkkiasetaatti on paras sinkki imeskelytabletissa
Sinkkiasetaatti on paras sinkin kemiallinen muoto imeskelytabletissa, kun vastustuskyky tarvitsee tehoannoksen sinkkiä. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa sinkki-ionit 100 %:sti sylkeen, jolloin aktiivisessa muodossa oleva sinkki pääsee vaikuttamaan jo imeskellessä. Sinkin tehovaikutuksessa päivittäinen sinkkiannos on oltava suuri, mielellään 80-90 mg jaettuna useampaan annokseen. Tabletti on imeskeltävä 2 tunnin välein niin, että tabletti liukenee hitaasti suussa noin 20 minuutin ajan. Muutaman päivän tai viikon kestävä sinkin imeskeltävä tehoannos yleensä riittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

60 tabl.

10,90 (norm. 13,51€)

Multivita Plus

Suomen suosituin* monivitamiini -ja hivenainevalmiste aikuisille. Yhdessä tabletissa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Monipuolinen koostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.  Soveltuu parhaiten iäkkäiden ravitsemuksen tueksi, sisältää A-vitamiinia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl, 0,09€/tabl / 0,13€/tabl

18,90€ (norm. 25,20€)

Betolvex Strong B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

  • Tukee sekä hermoston normaalia toimintaa että auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

Betolvex  Strong sisältää 1,25 mg B12-vitamiinia (syanokobalamiini), joka tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.  Se sisältää myös 400 mikrogrammaa foolihappoa sekä biotiinia ja  B1-, B3-, B6-vitamiinia. Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.   Se soveltuu kaikille vahvaa ja monipuolista B12-vitamiinia tarvitseville, esimerkiksi henkilöille joilla todettu B12-vitamiinin puutos. Se tukee jaksamista myös kiireen ja stressin keskellä, kuten ruuhkavuosiin, opiskelijoille ja uupuneille.

90 kaps., 0,25€/kpl / 0,32€/kpl

22,90 (norm. 28,69€)

Aqualan L

7,90€ (9,82€)

Aqualan L on kaikkien suomalaisten luotettava ja laadukas perusvoide. Se hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kesän vaihtelevissa olosuhteissa, mökin rauhasta rockfestivaaleille. Kosteutukseen, meikinpoistoon, saunan jälkeen, mihin vain. Myös kuivalle ja herkälle iholle.

200 g, 37,50€/kg / 53,90€/kg

7,50 (norm. 10,78 €)