Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Minisun Monivitamiini VAHVA

Vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja, ubikinoni Q10:iä ja mustikkauutetta sisältävä nieltävä monivitamiinitabletti.

 

120 tabl, 0,16€/kpl / 0,19€/kpl

18,90 (norm. 22,41€)

DeviSol 20 mikrog.

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

 

200 tabl., 0,08 €/tabl.

15,50 (norm. 18,42 €)

Maitohappobakteeri+B ratiopharm

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kapselia, 0,18 €/kpl

17,90 (norm. 23,10 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Multivita Magnesiumsitraatti+B6, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. Saatavana sekä puru- että nieltävänä tablettina.

Luonnollista greippiaromia TAI aitoa sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.
Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.
HUOM! Greipinmakuisessa Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -purutabletissa aromiyhdisteitä on yhteensä noin 2 mg, mikä on murto-osa siitä mitä lasillinen greippimehua sisältää. Vastaavia määriä aromiyhdistettä on mm. greippilimonadeissa, joiden ei tiedetä aiheuttaneen lääkeaineyhteisvaikutuksia. Lime-sitruunanmakuista purutablettia ei suositella sitrusyliherkille.

90 tabl, 0,14€/kpl

12,90 (norm. 15,33€)

FluAcute Yskä 20 ml

Helposti suihkeena nieluun annosteltava APTEEKKI FluAcute Yskä hillitsee yskänärsytystä sekä lievittää käheyttä ja nielun ärtyneisyyttä. Valmiste sisältää hunajaa. Se muodostaa nieluun ohuen suojaavan kalvon, joka hoitaa ja suojaa nielun limakalvoa ja vähentää nieluärsytystä. Soveltuu aikuisille ja yli 5-vuotiaille lapsille. Miedosti hunajanmakuinen.

20 ml, 465 €/l

9,30 (norm. 13,37 €)

Apobase 250 ml

Apobase Creme 30 % on keskirasvainen ja nopeasti imeytyvä perusvoide kuivalle ja herkälle iholle ( esim.atoopikot). Se sopii myös ihon pesuun ja kylpyveteen.

Apobase Oily Creme 60 % on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se soveltuu erityisesti halkeileville käsille ja jalkapohjille sekä kovettuneisiin kantapäihin.

250 ml, 39,60 €/kg

9,90 (norm. 13,28 €)

Sana-Sol Vitanallet 60 kpl

Sana-sol Vitanallet on hyvänmakuinen päivittäinen monivitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sisältää yhdeksän elimistölle välttämätöntä vitamiinia: A-, D-, E- ja C-vitamiineja sekä viittä B-vitamiinia. Pakkauksessa kolmea makua vadelma, appelsiini ja mustikka. Kaksi 60 kpl pakkausta yhden hinnalla.

2x60 kpl, 0,12 €/kpl

13,90 (norm. 2x13,90 €)

Iiris -silmätippa pullo

Silmätipat sisältävät 0,4 % kosteuttavaa hyaluronaattia.

Tässä tipassa hyaluronaatti on ristisidottu. Mikroskooppisen verkkomaisen rakenteen ansiosta hyalyuronaatin entsymaattinen hajoaminen on hitaampaa ja kosteuttava vaikutus on pitkäkestoisempi. Iiris-tipan hyaluronaatti suojaa ja korjaa silmän pintakerrosta tehokkaammin kuin tavallinen hyaluronaatti. Säilytysaineeton.

Pullo 10 ml  säilyvyys 3 kk avattuna

10 ml, 1300 €/l

13,00 (norm. 16,20 €)

Bethover B12 + foolihappo 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl., 0,18 €/kpl

26,80 (norm. 30,59 €)

Apteq C + Sinkki 20 poretabl.

Yleiskunnon ja vastustuskyvyn ylläpitoon. Poretabletti  joka sisältää 1000 mg C-vitamiinia ja 15 mg sinkkiä. 1 poretabletti päivässä. Kaksi makua: appelsiini ja mustaherukka.

 

20 tabl., 0,25 €/kpl

4,90 (norm. 6,96 €)

Posivil Fluzink Anis ja Veriappelsiini

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita ja lyhentävät oireiden kestoa.

Imeskelytableteista kolme makuvaihtoehtoa: veriappelsiini, anis ja sitruuna-lakritsi.

Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa.

Valmistettu Suomessa.

40 tabl., 0,27 €/kpl

10,90 (norm. 12,07)

Naso seesamiöljy ratiopharm

NASO SEESAMIÖLJY ja NASO SEESAMIÖLJY FRESH –kuiville nenän limakalvoille.

Luonnollinen ja täysin kasviperäinen neste kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton suihke sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Naso Seesamiöljy Fresh sisältää seesamiöljyn lisäksi raikasta eukalyptusöljyä. Säilöntäaineeton tukituote flunssan yhteydessä sopii koko perheelle.

10 ml, 690 €/l

6,90 (norm. 9,39 €)