Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Biotiini Strong 90 tabl

Ohuet hiukset tai liuskoittuvat kynnet ovat monelle tuttuja. Hiukset ja kynnet ovat sarveisainetta eli keratiinia. Se on vahva proteiini, jonka rakennetta lujittaa rikki. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan. Kynsilevy koostuu kolmesta keratiinikerroksesta ja niiden välissä olevasta rasvasta. Kynnen juuressa oleva vaalea, puolikuuta muistuttava alue on pehmeää keratiinia, joka kovettuu kovaksi keratiiniksi kynnen kärkeä kohti. B-vitamiineista biotiinia tarvitaan keratiinin muodostamiseen. Biotiini edistääkin hiusten pysymistä normaalina. Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki, joka ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia kuntoa.

Biotin Strong Hair & Nail -tableteissa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

90 tabl, 0,17 €/tabl

14,90 (norm. 17,95 €)

ACO SPOTLESS Daily Face Wash ja ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner 200 ml

Syväpuhdistava puhdistusgeeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä estäen finnejä ja mustapäitä. Glyseroli estää ihon kuivumista puhdistuksen aikana. Käytetään aamuin illoin. Hajustettu.

Hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset. Estää bakteerien kasvua ja poistaa iholta ylimääräistä talia. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Käytä tuotetta kastamalla sitä vanulappuun ja pyyhkimällä ihon ongelma-alueet aamuin ja illoin. Hajusteeton.

200 ml, 49,50 €/l

9,90 (norm. 12,74 €, 11,60 €)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna.

 • Lyhentää nukahtamisaikaa
 • Lievittää aikaeron vaikutuksia
 • Turvallinen käyttää
 • Hammasystävällinen
 • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön
 • Valmistettu Suomessa

Mintunmakuinen suussa hajoava tabletti sopii hyvin yöpöydälle tai mukaan otettavaksi, koska tabletin voi nauttia ilman vettä.  Melarest Melatoniini helposti nieltäviä tabletteja on saatavilla sekä normaali (100 tabletin pakkaus)- että pitkävaikutteisena (90 tabl/pakkaus).

 

 

90 tabl tai 100 tabl, 0,23 €/tabl / 0,21 €/tabl

20,90 (norm. 25,27 €)

Bepanthen Anti-Exem Creme

Kortisoniton Bepanthen Anti-Exem sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon.

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua useista eri tekijöistä kuten ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai useasta muusta ihoärsytyksestä. Kova ihon kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan lisää ihon vaurioitumista. Bepanthen Anti-Exem Creme on tarkoitettu ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja punoitusta. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

50 g, 318 €/kg

15,90 (norm. 17,86 €)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Kuivat limakalvot aiheuttavat tukkoisuuden tuntua, lisäävät tulehdusriskiä ja altistavat nenäverenvuodolle.

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä

 • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
 • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
 • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

10 ml, 740 €/l

7,40 (norm. 10,06 €)

Gefilus Vahva 30 kaps

Gefilus-tuotteiden sisältämä Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin ja tunnetuin maitohappobakteeri, josta on yli 800 tieteellistä ja yli 200 kliinistä tutkimusta.

Terveen ihmisen suolistosta eristetty Lactobacillus GG -maitohappobakteeri kykenee selviytymään elävänä ruoansulatuskanavan läpi ja tarttumaan suolen limakalvolle.

Säännöllisesti käytettynä Lactobacillus GG tutkimusten mukaan kykenee asettumaan osaksi suoliston normaalia bakteeristoa, tukee hyödyllisen bakteeriston osuutta ja vähentää haitallisten bakteerien tarttumista ja kasvua.

30 kaps, 0,4 €/kaps

11,90 (norm. 15,65 €)

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

 

200 tabl, 0,07 €/tabl.

15,50 (norm. 19,20 €)

Apteq Crampex

Nykykäsityksen mukaan krampit johtuvat lihasten ja hermoston yhteistyön häiriöstä.1,2 Kramppien perimmäinen syy on nykytutkimuksen mukaan hermoston spontaani aktivoituminen mikä aiheuttaa lihaksen supistumisen.1

Crampex on uusi ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1).3 Crampexin kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon ja tekee siitä näin tehokkaamman kuin perinteiset magnesiumvalmisteet.

 

 

120 tabl, 0,09 €/tabl

11,00 (norm. 14,40 €)

Minisun Monivitamiini Multi Plus 200 tabl

Minisun Monivitamiini Multi Plus on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Multi Plus sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Multi Plus on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

200 tabl, 0,08 €/tabl

16,90 (norm. 20,36 €)

Betolvex Strong 1,25 mg B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

 • Tukee sekä hermoston normaalia toimintaa että auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

Betolvex  Strong sisältää 1,25 mg B12-vitamiinia (syanokobalamiini), joka tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.  Se sisältää myös 400 mikrogrammaa foolihappoa sekä biotiinia ja  B1-, B3-, B6-vitamiinia. Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.   Se soveltuu kaikille vahvaa ja monipuolista B12-vitamiinia tarvitseville, esimerkiksi henkilöille joilla todettu B12-vitamiinin puutos. Se tukee jaksamista myös kiireen ja stressin keskellä, kuten ruuhkavuosiin, opiskelijoille ja uupuneille.

90 kaps, 0,25 €/kpl

22,90 (norm. 30,12 €)

Iiris -silmätipat

Silmätipat sisältävät 0,4 % kosteuttavaa hyaluronaattia.

Tässä tipassa hyaluronaatti on ristisidottu. Mikroskooppisen verkkomaisen rakenteen ansiosta hyalyuronaatin entsymaattinen hajoaminen on hitaampaa ja kosteuttava vaikutus on pitkäkestoisempi. Iiris-tipan hyaluronaatti suojaa ja korjaa silmän pintakerrosta tehokkaammin kuin tavallinen hyaluronaatti. Säilytysaineeton.

Pipetit 20×0,5 ml

 

10 ml, 1190 €/l

11,90 (norm. 13,97 €)

Calsorin-D 500 mg + 20 mikrog

*Calsorin-tuotesarjan suosituin valmiste, Calsorin D 500 mg+20 mikrog, on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500mg kalsiumia sekä 20 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä tehostavaa D3 -vitamiinia. Tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton.

*Raikkaan appelsiinin makuinen, pureskeltava kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste. Tabletti hajoaa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton. Makeutettu mannitolilla ja aspartaamilla.

100 tabl, 0,14 €/kpl

14,20 (norm. 17,58 € / 18,30 €)

Fiilus arkeen maitohappobakteerit

Aikuisille ja lapsille sopivia Fiilus Arkeen -maitohappobakteereita voit käyttää päivittäin. Suomessa valmistetut Fiilus Arkeen -tuotteet sisältävät miljardi Lactobacillus r. GG ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Fiilus Arkeen -tuotteista löydät maistuvien makuvaihtoehtojen lisäksi myös täysin kasviperäisen, maku- ja aromiaineettoman vaihtoehdon esimerkiksi FODMAP-ruokavalion tueksi.

30 tabl, 0,33 €/tabl

9,90 (norm. 13,20 €)