Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Souvenaid 4 x 125 ml

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma, joka on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Sisältää maitoproteiinia ja on gluteeniton sekä vähälaktoosinen.

Souvenaid sisältää Fortasyn Connect™ ravintoaine-yhdistelmän, joka on suunniteltu täydentämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet ja tukee synapsien muodostusta.

Makuina mansikka, vanilja ja kahvi.

4 x 125 ml, 27,80 €/l

13,90 (norm. 16,37 €)

Bertil’s Sinkkiasetaatti 120 imeskelytabl.

Sinkin imeskelylle on vahvat perusteet. Sinkin tiedetään vaikuttavan kahdella tavalla kehomme vastustuskyvyn puolustajana. Sillä on sekä nopea paikallinen vaikutus että pitkäkestoinen, ruuansulatuskanavan kautta verenkiertoon ja soluihin ulottuva vaikutus.

Suuhun vähitellen liukeneva ja nopeasti ionisoituva sinkki vaikuttaa paikallisesti suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla olevien bakteerien ja tiettyjen virusten elinolosuhteisiin. Mitä useammin sinkkiä imeskelee, sitä useammin vaikuttaa paikallisesti bakteerien kasvuloihin. Siksi sinkkiä on hyvä imeskellä akuuttiin tarpeeseen useita kertoja päivässä; pieniä määriä, hitaasti imeskellen ja tietysti annostusohjetta noudattaen.

Bertil´s Sinkkiasetaatti sisältää sinkkiä kahdessa muodossa; sinkkiasetaattia sekä erittäin hyvin imeytyvää sinkkibisglysinaattia eli aminohappokeltoitua sinkkiä.

120 tabl, 0,06 €/tabl

7,60 (norm. 9,09 €)

RELA Tabs ja Caps 30 tabl/kaps

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu mansikalle, raikkaalle sitruunalle tai omenalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Lisäksi D3-vitamiinia sisältävä appelsiinin makuinen purutabletti ja nieltävä kapseli.

Rela on suomalaisten suosikki – se tuonut hyvää oloa suomalaisille jo yli 10 vuoden ajan. Relaa ja voi hyvin!

 

30 tabl, 0,46 €/kpl

13,90 (norm. 16,12 €)

Minisun D 20 mikrog 200 tabl

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

200 tabl, 0,07 €/tabl

14,90 (norm. 18,01 €)

GUM Soft-Picks Advanced 30 kpl

GUM Soft-Picks hammastikut ovat tehokas keino pitää vaikeimmatkin alueet suussa puhtaana. GUM Soft-Picks hammastikkujen teho on todistettu kliinisillä tutkimuksilla, joissa on todistettu niiden pystyvän poistamaan plakkia, ruuan jämiä ja muuta likaa samalla teholla kuin hammaslangan.

GUM Soft-Picks hammastikkujen käyttö on myös helpompaa kuin hammaslangan, jolloin hampaiden puhdistaminen onnistuu huonommallakin motoriikalla. Kätevyys perustuu varteen, josta saadaan hammaslankaa parempi ote, jolloin myös esimerkiksi kulmahampaiden puhdistaminen on helpompaa. Kertakäyttöiset GUM Soft-Picks hammastikut on helppo kuljettaa mukana myös reissussa, jolloin ruokailun jälkeen hampaat saadaan taas puhtaiksi ja suu raikkaammaksi. Näin vältytään myös pahanhajuiselta hengitykseltä, mitä puhdistamattomat suun ja hampaan pinnat voivat aiheuttaa.

30 kpl, 0,25 €/kpl

7,40 (norm. 8,83 €)

Melatoniini ratiopharm 1,9 mg 100 tabl

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

100 tabl, 0,17 €/tabl

16,90 (norm. 22,35 €)

Yotuel Classic ja Pharma

Valkaiseva hammastahna, jossa on vaahtoamaton, aftaherkällekin suulle sopiva koostumus.

Mintunmakuinen Classic ja lakritsinmakuinen Pharma (sisältää myös B5-vitamiinia).

 

50 ml, 174,00 €/l

8,70 (norm. 10,04 €)

Aqualan L, Duo ja Plus 200 g -perusvoiteet

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Plus on kevyt ja pitkäkestoinen kosteuttaja. Duo on suojaava ja kevyt tehokosteuttaja.

200 g, 42,50 €/kg

8,50 (norm. 10,78 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Multivita Magnesiumsitraatti+B6, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. Saatavana sekä puru- että nieltävänä tablettina.

Luonnollista greippiaromia TAI aitoa sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.
Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.
HUOM! Greipinmakuisessa Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -purutabletissa aromiyhdisteitä on yhteensä noin 2 mg, mikä on murto-osa siitä mitä lasillinen greippimehua sisältää. Vastaavia määriä aromiyhdistettä on mm. greippilimonadeissa, joiden ei tiedetä aiheuttaneen lääkeaineyhteisvaikutuksia. Lime-sitruunanmakuista purutablettia ei suositella sitrusyliherkille.

Nyt myös Greipin ja appelsiinin makuisena 175 mg vahvuisena purutablettina.

80tabl/90 tabl, 0,16€/kpl / 0,14€/kpl

12,90 (norm. 16,00 €)

Auvoin nenäsuihke

Auvoin on kotimainen kolmitehoinen nenäsuihke kuivien nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Säilöntäaineeton Auvoin nenäsuihke sisältää A-vitamiinia, seesamiöljyä ja Aloe vera -uutetta. Suihke on riittoisa käytössä: pullosta saa jopa 400 suihkausta. Sopii käytettäväksi aina tarvittaessa kuivan nenän oireiden hoitoon. Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Myös raskauden ja imetyksen aikana.

20 ml, 495 €/l

9,90 (norm. 12,19 €)

Bepanthen Eye silmätipat 20 pipettiä

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa.

Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä, joten se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia oireita. Hyaluronihappo on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.
Dekspantenoli hoitaa ja virkistää silmää sekä lievittää oireita. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye -silmätippojen kosteuttava vaikutus on erityisen pitkäaikainen.
Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon.

20x0,5 ml, 1190€/l

11,90 (norm. 13,97 €)

Bethover B12 + foolihappo 150 + 20 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 + 20 tabl., 0,16 €/kpl

26,80 (norm. 30,59 €)

Multivita Plus 200 tabl

Multivita Plus on aikuisille tarkoitettu monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Multivita Plus -monivitamiinivalmisteessa on erityisesti A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia ikääntyvän elimistön tarpeisiin. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia.

  • Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.
  • Koostumusta päivitetty – ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl, 0,09 €/tabl

18,80 (norm. 24,23 €)