Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa sekä Korpilahden että Luhangan apteekeissa kuun loppuun saakka, ellei muuta mainita.

Beko Strong B12-vitamiini 1 mg 150 tabl

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla, suoliston alueen imeytymishäiriöissä sekä tiettyjen lääkeaineiden käyttäjillä. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Valmistettu Suomessa.

Vahva, pienikokoinen ja helposti nieltävä  tabletti B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistamiseen.

Aidon mansikan makuinen, miellyttävästi suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia. Tabletti sisältää vain luonnollisia aromi -ja väriaineita.

150 tabl., 0,16 €/tabl.

24,40 (norm. 29,88 €)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog

Minisun Metsämansikka ja Villivadelma on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Metsämansikka ja Villivadelma on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Nyt uutuusmakuna kola.

200 tabl, 0,07 €/tabl

14,90 (norm. 18,80 €)

MagneCit magnesiumsitraatti 200 tabl

Magnecitin vaikuttavana aineena toimii kidevedetön magnesiumsitraatti, joka imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa nopeasti. Valmisteen B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit  edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet.

200 tabl., 0,09€/tabl

17,90 (norm. 20,42)

Fiilus arkeen 30 tabl.

FIILUS ARKEEN. Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.  Mansikan- ja persikka-vadelman makuinen purutabletti. Neutraali 30 kaps. Sekä hedelmän makuinen c-vitamiinia ja sinkkiä sisältävä purutabletti. Uutuutena myös mustikan makuinen 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia sisältävä purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 tabl, 0,33 €/kpl

9,90 (norm. 12,28 €)

APTEEKKI Hoitava nenäsuihke neutraali ja piparminttu 10 ml

Kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uusiutumista.

Tuotteet sisältävät seesamiöljyä, A-vitamiinia ja E-vitamiinia. Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Se auttaa ylläpitämään limakalvojen normaalia epiteeliä osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteelisolukkoa ja toisaalta vaikuttaa valmisteen stabiiliuteen.

Huom! Neutraaliversiota voidaan käyttää 1-vuotiaasta, piparminttuversiota taas 2-vuotiaasta lähtien.

 

10 ml, 690 €/l

6,90 (norm. 8,83 €)

Melatonin extra vahva ratiopharm

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

100 tabl., 0,17 €/tabl

16,90 (norm. 21,29 €)

Apteq Fluzinc

  • Flunssan hoitoon 3 päivän tehokuuri, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita.
  • Mustaherukan, salmiakin tai hunajan makuinen sinkkiasetaatti-imeskelytabletti.
  • Tehokuurin aikainen annostus on 80 milligrammaa sinkkiä vuorokaudessa, kun 1 tabletti imeskellään kahden tunnin välein hereilläoloaikana. Tällä annostuksella on tieteellisesti vahvin näyttö flunssan oireiden lievittämisestä ja flunssan keston lyhentämisestä 7 päivästä neljään.
  • Vaikuttava aine sinkkiasetaatti – tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan hoitoon.
  • Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita.
  • Valmistettu Suomessa.

24 tabl, 0,37€/kpl / 0,51€/kpl

8,90 (norm. 12,18 €)

Vichy Neovadio Rose Platinium -päivävoide

NEOVADIOL Rose Platinium -päivävoide on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa heleyttä, joustavuutta ja pehmeyttä vaihdevuosien jälkeen.

Ihosta tulee vahvempi, se saa elinvoimaasuutta, sekä hyvinvoivan roosan hehkun. Sisältää ravitsevaa karitevoita, mehiläisvahaa ja vahvistavaa kalsiumia.

50 ml, 738 €/l

36,90 (norm. 50,97 €)

BevitaEye silmätipat 20 x 0,5 ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet.

BevitaEye silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

20 x 0,5 ml, 1090 €/l

10,90 (norm. 13,91 €)

Salutem hammastahnat aikuisille ja lapsille

Salutem-hammastahna on kehitetty erityisesti herkkäsuisille henkilöille hampaiston optimaaliseen hoitoon. Suun kuivuus, erilaiset allergiat, astma ja suun limakalvoilla esiintyvät aftat (haavaumat) voivat aiheuttaa limakalvoilla kipua ja tuntoherkkyyttä. Tällöin normaalit, vahvan makuiset, säilöntäaineita ja vaahtoavia aineita sisältävät hammastahnat voivat olla vaikeita ja jopa mahdottomia käyttää.

Salutem-hammastahna sisältää natriumfluoridia, xylitolia ja luonnon betaiinia.

Fluorin tiedetään vahvistavan hammaskiillettä reikiintymistä vastaan (Newbrun 1989).
Xylitol, oikeassa suhteessa muihin hammastahnan ainesosiin, ehkäisee bakteerien kasvua hampaiston pinnalla (Assev ja työtoverit, 1997).
Betaiini toimii limakalvoja kostuttavana ainesosana hammastahnassa (Söderling ja työtoverit 1998). Kliinisissä kokeissa betaiinia sisältävä hammastahna todettiin hellävaraisimmaksi suun limakalvoille, ja kuivasuiset koehenkilöt kokivat betaiinia sisältävän hammastahnan eniten suun kosteutta lisäävänä (Rantanen ja työtoverit, 2001, 2003).

70 g, 98,57 €/kg

6,90 (norm. 7,83 €)

Apobase 250 g

Apobase Lotion on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20%. Suositellaan kuivaan, hilseilevään hiuspohjaan, meikin alle ja meikinpoistoon, parranajon tai auringonoton jälkeen, pintakuivalle akneiholle ja ihon karvaisille alueille.

Apobase Creme 30 % on keskirasvainen ja nopeasti imeytyvä perusvoide kuivalle ja herkälle iholle ( esim.atoopikot). Se sopii myös ihon pesuun ja kylpyveteen.

Apobase Oily Creme 60 % on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se soveltuu erityisesti halkeileville käsille ja jalkapohjille sekä kovettuneisiin kantapäihin.

250 g, 39,60 €/kg

9,90 (norm. 13,28 €)

Systane Complete voitelevat silmätipat

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen.

SYSTANE® COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista.

10 ml, 1790 €/l

17,90 (norm. 22,92 €)

Apteekkarin Karpalo-C Pore 20 kpl

Karpalo-C-vitamiinivalmiste. Sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sopii vegaaneille.
Annostus: 1-2 poretablettia päivässä. Poretabletti liuotetaan lasilliseen vettä.

20 poretablettia, 0,3 €/kpl

5,90 (norm. 7,35)